A járműkereskedők legfrissebb ajánlatai

Aston Autóház Kft.

Kiemelt ajánlatok Kereskedés kereső Saját lista Regisztráció
Név: Aston Autóház Kft.
Cím: 3531 Miskolc, Győri kapu 24d
Telefon: 06-46-504-882, 06-70-3697-675
E-mail: E-mail küldése
Web: www.aston.hu
 

Luxus és igényesség

A használtautó kereskedelem az autóval egyidős, nagy csodát itt nemigen lehet művelni, mi mégis valami egyedit próbálunk, persze a közízlés minél igényesebb kiszolgálása mellett. Egyfajta missziót teljesítünk ezzel, egy kis autós kultúrát, a bőr és fa illatából, a lakk csillogásából, a V-motorok dorombolásából, egyszóval a luxusból egy csipetnyit csempészünk az acélváros szürke miliőjébe, bebizonyítva, hogy az elegancia nem pénztárca, hanem igényesség kérdése.
Így a nagy érdeklődésre számot tartó autók mellett, nálunk mindig talál a hozzánk betérő egy-két úgynevezett rétegautót, amelynek a vásárlóköre ugyan nem olyan széles, viszont igazi műszaki és esztétikai csemegét jelentenek a hozzáértők számára. A teljesség igénye nélkül csak néhány példa: Maserati 220 biturbo, Honda Legend Coupe, Lexus IS 200, Subaru SVX, Mercedes S280 1969-ből és 1979-ből, SLC 280 1977-ből, Jaguar XJ6, BMW 750, Pontiac Trans-Am 1977-ből, Saab 9-5 turbo Cabrio, Triumph Spitfire, Nissan 280 ZX, 300 ZX, Fiat barchetta...
Partnereink vannak a megyén kívül Budapesten és az ország határain túl is.

Teljes szervíz

Természetesen a gépkocsi eladásán túl elintézzük az eredetvizsgálatot, az átíratást is, persze kedvezményes áron, a kötelező felelősségbiztosítást és a cascot is megkötjük ügyfeleink számára. A külföldről behozott gépkocsik üzembehelyezését, vizsgáztatását, a rendszám kiváltását is vállaljuk.
Amennyiben Ön nem nálunk, hanem bárhol máshol találta meg álmai autóját, akkor se tétovázzon bennünket megkeresni: örömmel vesszük azt is, ha magánszemélyek egymás közti ügyleteinek lebonyolításában segédkezhetünk, akár a hitelnyújtásban (természetesen itt sem számolunk fel külön díjat), akár az eredetvizsgálatban, átíratásban vagy biztosítások kötésében.

 

vissza

AdChange ingyen reklám
  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Járművek megjelenítése | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign