A járműkereskedők legfrissebb ajánlatai

Auto-Box

Kiemelt ajánlatok Kereskedés kereső Saját lista Regisztráció
Név: Auto-Box
Cím: 1185 Budapest, Üllői út 738.
Telefon: +36 20/912-79-03, +36 20/542-97-09
E-mail: E-mail küldése
Web: www.auto-box.hu
 

Cégünk tapasztalt, szakképzett kollégákból áll, akik ügyfélcentrikus kiszolgálással várják vásárlóinkat. Kínálatunkat igyekszünk jó állapotú és a piacnak megfelelő értékű használt autókból összeállítani. Folyamatosan cserélődő készletünkben mindenki megtalálhatja a számára megfelelő autót.

Természetesen a megvásárolni kívánt gépjárművek teljes körű ügyintézését is vállaljuk. Vásárlóinknak – időt és pénzt megtakarítva – csak az ügylet végén kell befáradni irodánkba. Ügyfeleink megbízásából elvégezzük a hitelügyintézést, kötelezőbiztosítás-kötést, eredetiségvizsgálatot, okmányirodai ügyintézést.

Értékesítés

A telephelyünkön megvásárolni kívánt gépjármű vételárába bármilyen típusú és állapotú autót beszámítunk. Autóink eredetére garanciát vállalunk. Készpénzes vásárlás esetén az ügyintézés mindössze néhány órát vesz igénybe.

Vétel

Azonnali készpénzfizetéssel vásárolunk bármilyen típusú és állapotú személyautót, terepjárót, kisbuszt, teherautót, 1992-es évjárattól 2007-es évjáratig. Ha az eladni kívánt gépjárművét hitel terheli, autóját tehermentesítjük. Az Ön által eladásra kínált gépjárművet előzetes időpontegyeztetése után telephelyünkön ingyenes állapotfelmérés és árajánlatkészítés után – kölcsönös megegyezés esetén – készpénzben, azonnal kifizetjük. Az állapotfelmérés ideje alatt a gépjármű-tulajdonosokat légkondícinált várótermünkben, kellemes környezetben tudjuk fogadni.

Hitelügyintézés

Ügyfeleink hitelre történő vásárlás esetén több lehetőség közül választhatnak, melyeket 10 bank biztosít számunkra. Ezáltal lehetőség van arra, hogy akár 10% önerő befizetése mellett megvásárolható legyen a kiválasztott gépjármű. Az ügyfél meghatározhatja a havi törlesztőrészletet és kollégáink ahhoz igazítják a megfelelő futamidőt. Zárt BAR-lista nem kizáró ok a megfelelő dokumentumok bemutatása esetén. A kérelmező lehet magánszemély, egyéni vállalkozó és társas vállalkozás is.
 

vissza

AdChange ingyen reklám
  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Járművek megjelenítése | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign