A járműkereskedők legfrissebb ajánlatai

Alba Autópark

Kiemelt ajánlatok Kereskedés kereső Saját lista Regisztráció
Név: Alba Autópark
Cím: Székesfehérvár, Seregélyesi út Alba Ipari Zóna
Telefon: +36 30/226-15-00, +36 22/502-711
E-mail: E-mail küldése
Web: www.albaautopark.hu
 

Több mint két évtizede foglalkozunk az autókkal. A vásárlók igényei egyre magasabbak: mindenki jó esztétikai és mûszaki állapotú, leinformálható, legális eredetû gépkocsit keres. A vevõk döntõ hányada részletre szeretne vásárolni kedvezõ hitelkamattal. Jogos igény továbbra is a helyi, gyors ügyintézés és az autóvásárlással kapcsolatos teljeskörű szolgáltatás: állapotfelmérés, hitelügyintézés, beszámítás, csere, eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás stb.
Mindezeket az igényeket tartottuk szem elõtt, amikor 2003. szeptemberében megnyitottuk kereskedésünket. Az Alba Autópark Kft. egyedülállóan új szolgáltatáskultúrával áll már meglevõ és új partnerei rendelkezésére.
Az ügyfélcentikus üzletpolitikát és megbízható korrekt partnerkapcsolatot takar. Telepehelyünkön igyekeztünk megteremteni a kultúrált autóvásárlás ma már nélkülözhetetlen technikai (számítógép, fax, digitális fényképezõ, lézernyomtató, Internet) és esztétikus körülményeit. Munkatársaink szakképzettsége, szakmai és gyakorlati tapasztalataira támaszkodva eredményes munkát tudunk biztosítani a gépjármû beszerzés, értékesítés területén. Kínálatunkban az igényeknek megfelelõen különbözõ méret és árkategóriájú autók szerepelnek. Természetesen lehetõset biztosítunk az Ön használtautójának beszámítására is. Ha pedig eladná gépkocsiját megvásároljuk, vagy bizományos értékesítésre átvesszük. Rászletre vásárolni kívánó ügyfeleink több bank különbözõ kedvezõ konstrukciója közül választhatnak. Alacsony kamatozású hitelek igényelhetõk akár 6 évig terjedõ futamidõre, casco nélkül is.

Ha sikerül nálunk kiválasztania elképzelésének megfelelõ gépkocsit néhány órán belül hitelszerzõdéssel, érvényes biztosítással, névre átiratva átveheti. Az Alba Autópark Kft. tevékenységének központjában továbbra is a vásárlók mind tökéletesebb kiszolgálása áll. Ez az üzleti filozófia alapja és egyben annak a záloga, hogy a vállalat hosszútávon is megállja helyét a piacon folytatott kemény versenyben.



Versenyképes ár, gyors, rugalmas, udvarias kiszolgálás!

Látogasson el hozzánk! Barátságos hangulatú, kellemes környezetben szeretettel várjuk!
 
Kép megjelenítése nagy méretben

vissza

AdChange ingyen reklám
  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Járművek megjelenítése | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign